Programmi kestvus veebruar–mai, september–november 2010
Programmi raames tutvustatakse maaviljeluse ajalugu ja tööriistu, või ja leiva valmistamise protsessi ja rukkileiva kui Eesti traditsioonilise toiduaine väärtuslikkust ja tervislikkust. Teadmiste omandamisel on abiks õppematerjalid („Ahjualuse Leivaraamat“, sirvilaud maaviljeluse ajaloost, erinevad voldikud, film). Mängitakse põrandamängu „Kuidas valmib leib“. Programmi kestvus oli 2–2,5 h.
Maitstakse võid ja leiba, juuakse teed ja süüakse mulgiputru.
Programm on tasuta, sõidukompensatsioon bussifirmale 10 kr/km + käive, 100 kr/h sh seisutund muuseumis.
Programmide toimumisajad I poolaasta 2010
Kell 10.00; 12.00; 14.00.
18.–19. veebruar; 2.–3. märts; 9.–10. märts; 16.–17. märts; 23.–24. märts; 6.–7. aprill; 13.–14. aprill; 20. aprill; 4.–5. mai; 11. mai; 18.–19. mai; 25.–26. mai; 1.–2. juuni; 8.–9. juuni; 15.–16. juuni.
Pargi 4, Ülenurme, 61714 Tartumaa, Eesti
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar