18 oktoober 2008

Internetipõhine alkoholiennetusmäng

Eesti Karskusliit AVE eestvõtmisel on algamas 8 nädalat kestev 6.-7. klasside õpilastele suunatud internetipõhine alkoholiennetusmäng I.S.E.
Projekti rahastab Tervise Arengu Instituut.

Virtuaalne võistkondlik mäng kutsub osalema õpilasi, kes soovivad ise ellu viia oma nägemuse sellest, milline peab olema alkoholiennetus koolides. Ülesanded on tegevuspõhised ning eeldavad julget pealehakkamist ning loovust.

Mängu info ja reeglid leiab http://www.isekas.ee/. Registreerumise viimane tähtaeg on 19. oktoober 2008. Viit parimat võistkonda ootab ees seikluslik ja tervislik talvevaheaeg.

Projekt on järg 2005. aastal toimunud samalaadsele võistlusele, mis toimus Tartumaa koolides ja millest võttis osa 36 meeskonda ning mida korraldasid 3 noorteühendust ja Ühendus Alkoholivaba Eesti (praegune Eesti Karskusliit AVE). Käesolevat noortelt noortele võistlusmängu aitavad teostada MTÜ Juvente, MTÜ Eesti Õpilasesinduste Liit ning MTÜ Propaganda Meedia- ja Kultuuriühing.

Võistluse korraldaja Eesti Karskusliit AVE eesmärgiks on karskuse propageerimine ja alkoholiseerumise vastu võitlemine, seda eriti noorte seas. Karskusliidu seni suurim noorteprojekt Noortekohvik on avatud 25. maist 2007, aadressil Pärnu mnt 9, Tallinn.

1 kommentaar:

Tiina P. ütles ...

Osa võtab 6.b klass - klassijuhataja Lagle Matto

Ajaveebi alustaja ja haldaja:
Tiina Rum (Perovskaja)