04 veebruar 2009

Mürafoor

Teatatavasti planeerib Ökokratt selle aasta kevadel läbi viia projekti „Müra pole muusika!“, mille raames püütakse selgeks saada, milliseid loodus- ja linnuhääli tuntakse, kuidas ära tunda müra, seda vältida, leevendada ja kas seda on võimalik ka ennetada. Projekti vaikusenädalaid aitavad läbi viia mürafoorid. 
Mürafoor on justkui tavaline valgusfoor, mis aitab kontrollida ja reguleerib klassiruumis müra intensiivsust. Süsteem aitab vaigistada müra klassiruumis, õpetajatel läbi viia rühmatöid, õpilastel õppida eristama müra ja heli ning müra olemust ja probleemi endile teadvustama ja seda märkama.

Koostöös Netikulleriga ( www.netikuller.ee/myra ) saavad mürafoore osta kõik. Tegemist on Ökokrati koostööpartneriga. Mürafoori hind koos Eestisse transpordi kuluga on 1470 krooni. Ökokratt annab igale Eesti haridusasutusele 100-kroonise sooduskupongi.
Kupongiga saab osta peaaegu kõikidest netipoodidest nii mürafoori kui muid haridustarbeid. Koostöös Netikulleriga soovitatakse osta nendest netipoodidest: Discount School Supply, Arbor Scientific - Tools That Teach, Educational Innovations @ Teacher Source, Edmund Scientifics
Lisainfo: www.netikuller.ee/myra

Mürafoori tutvustav videoklipp.

Kommentaare ei ole:

Ajaveebi alustaja ja haldaja:
Tiina Rum (Perovskaja)